Xinnix kozijnen

Xinnix_51a4a7fc45ef4.jpg


Xinnix subcatXinnix is een deursysteem met aluminium 'onzichtbare' kozijnen die worden weggewerkt in de wand. Vandaar de naam Xinnix (ik zie niks).

Met een Xinnix deursysteem ligt de deur in één vlak (flush) met de wand zonder zichtbaar kozijn, waardoor de deur bijna lijkt te verdwijnen als beiden worden uitgevoerd in dezelfde kleur. Dit sluit perfect aan op de trend van strakke en minimalistische interieurs.

Er zijn meerdere type Xinnix kozijnen met elk zijn eigen kenmerken. Wij bieden hieronder het Xinnix X2 kozijn voor scharnierende binnendeuren aan, omdat dit profiel het meest veelzijdig kan worden toegepast. Het X5 systeem is voor schuifdeuren.


Wil je meer weten over Xinnix kozijnen? Lees dan ook onze blog:
Xinnix, een onzichtbaar kozijn voor binnendeuren.


De Xinnix deursystemen worden compleet geleverd met verdekte 3D-scharnieren, een magnetisch insteekslot naar keuze en bevestigingsmateriaal. Wil je een brandwerend Xinnix kozijn, een maatwerk Xinnix kozijn of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee welk kozijn het meest geschikt is.

Wil je het Xinnix deursysteem graag compleet met deur? Kijk dan op onze site www.xinnix.nl bij deuren. Daar staan deuren in standaard maten kant en klaar voor Xinnix kozijnen. Alle inkrozingen voor de scharnieren en het slot zitten hier al in.


We hebben ook een montageservice die de kozijnen en deuren kan komen monteren. Neem contact met ons op voor een offerte.

 

Xinnix kozijnen

Xinnix X2 deursysteem

Xinnix X2 deursysteem met onzichtbaar kozijn.

vanaf
508,78 incl. btw

Xinnix X5 schuifdeursysteem enkele beplating

Compleet pakket voor een minimalistische schuifdeur in een MS wand met enkele gipsplaten.

vanaf
606,49 incl. btw

Gipsplaat afwerkset 2600 mm

Gipsplaat afwerkset voor 1 Xinnix kozijn van max. 2600 mm hoog en 1100 mm breed.

€94,63
excl. BTW€78,21