Magnetische deursloten

Magnetische deursloten, magnetische insteeksloten


Sloten zijn onmisbaar in een deur, maar het aanzicht van de sluitplaat op het kozijn zien we liever niet. Magnetische sloten zijn hiervoor de oplossing.


Magnetische deursloten zijn onzichtbaar als de deur gesloten is en passen daardoor goed bij elk interieur. Verdekte scharnieren en magnetische sloten zijn een perfecte combinatie en worden vaak toegepast bij minimalistische deuren en kozijnen. 

De sluiting van de dagschoot werkt op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur zal de dagschoot door een magneet in de sluitkom getrokken worden. Bij een gewoon insteekslot steekt de dagschoot standaard uit en wordt hij naar binnen geforceerd door de zichtbare en vaak bekraste tegenplaat. Met een magnetisch deurslot blijven de kozijnen onbeschadigd.

Meer weten over magnetische deursloten? Lees dan ook onze blog: De 8 meest gestelde vragen over magnetische insteeksloten

We hebben verschillende merken magnetische deursloten in ons assortiment. Op zoek naar een magnetisch slot met Nemef 1200 afmetingen? Bekijk dan de SNC standaard magnetische sloten.

 

Bekijk hier de werking van een magnetisch deurslot:
 

Magnetische deursloten