A- 0920
0920 details
tekening

Schuifdeursysteem kasten 0930

Onzichtbaar hangend schuifdeursysteem voor kastdeuren tot 50 kg.
Beschrijving
De producten zijn aan uw winkelwagen toegevoegd

Schuifdeursysteem kasten 0930

Schuifdeursysteem 0930 is de opvaloger van het voormalige schuifdeursysteem 0920. Schuifdeursysteem 0930 is een mooi ophangsysteem voor meubelpanelen van 18-32 mm dik en maximaal 50 kg per deur. 

 

Met dit systeem lopen de deuren voor de kast langs (in plaats van in de kast) en is de ophanging verborgen. Met alle deuren gesloten is de kast erachter dus niet zichtbaar. Een prachtig systeem voor bijvoorbeeld plafondhoge garderobekasten. Het aantal deuren is vrij te bepalen.

 

Volg de onderstaande keuzemogelijkheden om het systeem samen te stellen.
Dit systeem heeft ophangsets voor voorliggende en achterliggende deuren. Plaats altijd om en om een voor- en achterliggende deur. Bij drie deuren kan je kan dus zelf kiezen of je bijvoorbeeld twee voorliggende en één achterliggende deur wilt hebben, of liever twee achterliggende en één voorliggende deur.

 

Kies altijd een bovenrail, een onderrail en het gewenste aantal ophangkits. 1 ophangkit is voor 1 deur.

 

Optioneel zijn:
- een eindstop voor in de bovenrail: te monteren aan het einde van de bovenrail. Deze stop zorgt ervoor dat de deur aan het einde niet uit de rail kan lopen. Als de kastdeuren eindigen tegen een wand is deze stop niet noodzakelijk. Wil je de deuren aan beide zijden met een eindstop tegenhouden, dan heb je 4 stuks nodig.
- een bumper voor in de onderrail: te monteren aan het einde van de onderrail, dus los van de grond en onzichtbaar. Kan worden toegepast in combinatie met de eindstop bovenrail, zodat de deur zowel aan de bovenkant als aan de onderkant wordt tegengehouden. Wil je de deuren aan beide zijden met een bumper tegenhouden, dan heb je 4 stuks nodig.
- stofborstels: kunnen optioneel tussen de deuren worden geplaatst. Hiervoor kun je een sleuf in je meubelpanelen frezen. De haren zijn 9 mm.

 

Let op, dit is alleen een ophangsysteem exclusief meubelpanelen / deuren.
Heb je vragen over dit schuifdeursysteem? Neem dan contact met ons op.

 

Bovenrail

Onderrail

Ophangkit voorliggende deur

Ophangkit achterliggende deur

Eindstop bovenrail

Bumper onderrail