Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. De kernactiviteiten hebben van oudsher gelegen in handel en dienstverlening met industriële afnemers.

Door de jaren heen heeft het bedrijf de tand des tijds doorstaan. Het bedrijf bleek juist onder moeilijke omstandigheden uiterst wendbaar en veerkrachtig te zijn. Twee eigenschappen welke altijd door mensen geleverd worden. We hebben ons keer op keer op nieuwe kansen gericht. Die pioniersgeest is altijd behouden gebleven.Wat we nu doen

Schreuder en Co voelt zich dus thuis in verschillende markten en vooral in die markten waar de toegevoegde waarde van een leverancier essentieel is.

Geleidingstechniek is een onderdeel van Schreuder & Co dat is uitgegroeid tot een volwaardig en uitgebreid assortiment. We hebben een breed scala aan ladegeleiders van verschillende Europese merken beschikbaar. Maatwerk is daarbij voor ons een vast onderdeel van het dagelijks werk.

Begin 2000 is het product assortiment uitgebreid met 'design deursystemen' en de advisering hierin. Met deze uitbreiding kwam het bedrijf in contact met o.a. architecten, binnenhuis architecten, interieur (project) bouwers en aannemers. Dit segment kunt u terug vinden op een eigen website: www.schreuderdesign.nl.


Vanaf 2012 is Schreuder & Co steeds meer verweven geraakt met het maritieme segment van de Nederlandse markt. Met diverse Europese leveranciers kunnen wij nu een ruim assortiment en maatwerk bieden bij het inrichten van een jacht. Onze kracht is het aanbieden en adviseren van díe producten die buiten het standaard assortiment liggen.Webshop

We vinden het belangrijk dat onze producten en de benodigde informatie makkelijk vindbaar zijn. We hebben daarvoor een deel van ons assortiment in een webshop staan. U kunt zo zelf alles bekijken, vergelijken en bestellen wat u nodig heeft.
Er zijn echter producten die u niet in de webshop zult kunnen vinden, omdat we u daarvoor graag persoonlijk adviseren. Kunt u dus iets niet vinden? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.