14 Dagen bedenktijd

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. 


Graag het retourformulier bij de retourzending toevoegen. Dit formulier wordt ook bij je bestelling ingepakt.

Om jou en onze andere klanten beter van dienst  te kunnen zijn vinden we het prettig om te horen waarom je de goederen wenst te retourneren. Wij verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 078 610 01 11. Het is natuurlijk niet verplicht, maar het helpt ons je retourzending sneller te verwerken.

 

Retouradres

Je kunt je pakket retour sturen naar:

Schreuder & Co 

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht.


Voor retourzendingen die buiten de reguliere pakketpost van postNL teruggezonden moeten worden (lengtetransport) vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice. 

Let op: Wij zijn alleen geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 17:00. In het weekend zijn wij gesloten en kunnen we dus geen retouren aannemen.
Zorg er dus voor dat je het pakketje dat je retour stuurt niet op vrijdag naar postNL brengt, want deze pakketjes worden vaak zaterdag bij ons aangeboden. Je loopt dan het risico dat deze pakketjes weer naar je worden teruggestuurd.  

 

Kosten

Schreuder & Co vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief de verzendkosten die je hebt betaald bij de bestelling van de producten, mits je de gehele bestelling terugstuurt. Als je een deel van de bestelling retour stuurt worden de verzendkosten niet vergoed. Wij wachten met de terugbetaling tot wij het product ontvangen hebben of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Schreuder & Co gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. De verzendkosten bij het retourneren zijn voor eigen rekening. Wanneer Schreuder & Co je een verkeerd of defect product heeft gestuurd, dan zijn de retourkosten uiteraard voor Schreuder & Co.