14 Dagen bedenktijd

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. 


Graag het retourformulier bij uw retourzending toevoegen. Dit formulier wordt ook bij uw bestelling ingepakt.

Om u en onze andere klanten beter van dienst  te kunnen zijn vinden we het prettig om te horen waarom u de goederen wenst te retourneren. Wij verzoeken u contact op te nemen met de klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 078 610 01 11. Het is natuurlijk niet verplicht, maar het helpt ons uw retourzending sneller te verwerken.

 

Retouradres

U kunt uw pakket retour sturen naar:

Schreuder & Co 

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht.


Voor retourzendingen die buiten de reguliere pakketpost van postNL teruggezonden moeten worden vragen we u contact op te nemen met onze klantenservice. 

 

Kosten

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. De verzendkosten bij het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Wanneer Schreuder & Co u een verkeerd of defect product heeft gestuurd, dan zijn de retourkosten uiteraard voor Schreuderenco.nl.