Tips & Advies

Soms hebben producten gewoon net iets meer uitleg nodig. Regelmatig worden ons vragen gesteld die variëren van simpele tips, tot gedetailleerde montage adviezen. Hieronder zullen we regelmatig nieuwe artikelen plaatsen die hier dieper op ingaan. In onze nieuwsbrief zullen we je ook op de hoogte houden van nieuwe blog teksten op deze pagina.

De artikelen worden in verschillende categorieën geplaatst en krijgen tags om het zoeken naar een specifiek onderwerp makkelijker te maken.
Is er een onderwerp waar je graag een blog tekst van zou willen zien, maar bestaat deze nog niet? Mail ons gerust je suggestie!

De 10 meest gestelde vragen over industrieel schuifdeurbeslag

Hoeveel ophangpunten heb ik nodig? Hoe reken ik met het draagvermogen van de rail?

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over industrieel schuifdeurbeslag. 

  726 Hits

Xinnix: een onzichtbaar kozijn voor binnendeuren

In een minimalistisch interieur willen we het liefst geen kozijn zien. Enkel een deur in de wand. Xinnix heeft daar een kozijn voor ontwikkeld. 

  2822 Hits

In detail: het Kubica K2700 scharnier

Het K2700 scharnier heeft een grotere draaicirkel dan de meeste verdekte scharnieren. We leggen je uit waar je dit scharnier moet plaatsen om hier optimaal gebruik van te maken. 

  1365 Hits

Drempel of valdorpel?

Waar is een valdorpel voor en hoe werkt het? 

Verhoog je wooncomfort en bespaar energie!

  3722 Hits

De 8 meest gestelde vragen over magnetische insteeksloten

​Wat is het verschil tussen een standaard deurslot en een magnetisch deurslot? Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over magnetische insteeksloten.

  12583 Hits

Bestel een Xinnix X5 schuifdeurpakket in 3 stappen

 Werk je de muur af met enkele of dubbele gipsplaten? Wat is het verschil tussen de Pure en de Xinnix afwerkset? In drie stappen helpen we je met het bestellen van de juiste artikelen voor je X5 schuifdeur.

  2268 Hits

De 10 meest gestelde vragen over ladegeleiders

Wat is 'extensie'? Kan ik een ladegeleider ook plat gebruiken?

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over ladegeleiders.

  15583 Hits

Hoe monteer je de softclose van een ROB schuifdeursysteem?

Een schuifdeur wil je toch het liefst met softclose, maar is dat niet heel lastig om te monteren​? Met deze stap voor stap uitleg plaats je eenvoudig de softclose activator in je schuifdeurrail.


  5893 Hits

Welk verdekt scharnier heb ik nodig voor mijn deur?

 Waar let je op bij de keuze voor een verdekt scharnier en welke speciale eigenschappen hebben sommige scharnieren? Lees hier waar je kozijn en deur aan moeten voldoen om een verdekt scharnier te kunnen toepassen.


  5885 Hits

Hoe monteer je een verdekt scharnier in een houten kozijn?

Het monteren van verdekte scharnieren lijkt moeilijk, maar gelukkig valt dat reuze mee. We laten je in 7 stappen zien hoe je een verdekt scharnier in een houten kozijn plaatst.


  11636 Hits