Deursloten

RVS_meubelbouw_g_4f69b76139ccf.jpg


Sloten zijn onmisbaar in een deur, maar het aanzicht van de sluitplaat op het kozijn zien we liever niet. Magnetische sloten zijn hiervoor de oplossing.

 

Magnetische sloten zijn onzichtbaar als de deur gesloten is en passen daardoor goed bij elk interieur. Verdekte scharnieren en magnetische sloten zijn een perfecte combinatie en worden vaak toegepast bij minimalistische deuren en kozijnen. 

De sluiting van de dagschoot werkt op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur zal de dagschoot door een magneet in de sluitkom getrokken worden. Bij een gewoon insteekslot steekt de dagschoot standaard uit en wordt hij naar binnen geforceerd door de zichtbare en vaak bekraste tegenplaat.

De magnetische insteeksloten van Schreuder & Co zijn geschikt voor elk garnituur. Ook voor schuifdeuren hebben we verschillende sloten in het assortiment. 


    

altaltOp de afbeelding links is een standaard insteekslot te zien met een uitstekende dagschoot en daardoor een beschadigde tegenplaat op het kozijn.

 

De afbeelding rechts is een magnetisch insteekslot, waar de dagschoot standaard ingetrokken is. Het kozijn heeft een strakke 'onzichtbare' tegenplaat.
    

 

   

Deursloten