Colombo badkameraccessoires

badkameraccessoires, Colombo

 

Colombo badkameraccessoires zijn een prachtige toevoeging aan je badkamer. Je kent Colombo Design misschien al van de uitgebreidde collectie deurkrukken die op onze webshop staat. Nu kun je naast je binnendeuren ook je badkamer verfraaien met Colombo Design.


GreenMade

 

De missie van Colombo is het groen produceren van hoogwaardige design artikelen voor de moderne woning. Ze hebben daarvoor het UNI EN ISO 14001 certificaat ontvangen wat staat voor 'Certified environmental management system'. Bij elk ontwerp en elke productiestap wordt gecontroleerd of alles voldoet aan hun eco-vriendelijke doelstellingen.

 


Colombo badkameraccessoires blijven ook na jaren van gebruik nog mooi. Colombo hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de finishes en geeft op vrijwel alle accessoires 10 jaar garantie.


Colombo Design heeft meerdere collecties met badkameraccessoires. We hebben 3 van deze collecties opgenomen in de webshop: Plus, Look en Over. 

Wil je de andere collecties van Colombo ook bekijken? Download hier het complete productoverzicht van badkameraccessoires of bekijk de website van Colombo Design. We kunnen alle producten voor je bestellen.

 

 

Alles resetten

Colombo badkameraccessoires

vanaf
29,84 incl. btw
vanaf
219,45 incl. btw
vanaf
81,22 incl. btw
vanaf
112,48 incl. btw
vanaf
142,44 incl. btw
vanaf
107,93 incl. btw
€144,60
excl. BTW€119,50
Pagina 1 van 2